Het Bedrijf

WEGOSO adviseert bedrijven op het gebied van E-commerce toepassingen en ontwikkelt winkel / kassa hosting met behulp van internet technologie. De aanwezige kennis en ervaring op het gebied van informatica, bedrijfskunde en bedrijfseconomie maken WEGOSO de ideale partner voor bedrijven die gebruik willen maken van de moderne communicatietechnologie.

WEGOSO ontwerpt complete e-commerce systemen op basis van internet technologie. Het werkgebied van WEGOSO omvat verschillende onderdelen zoals: Complete online winkel applicaties met een integraal Kassa systeem, voorraadbeheer, scannerbeheer, label prijs en/of verzending systemen, boekhouding en uren registratie systemen, Domein registraties, en website hosting.

WEGOSO hanteert geen contracten. Dit betekent dat upgraden en downgraden iedere maand plaats kan vinden, u betaald alleen wat u ook daadwerkelijk afneemt.

Visie en missie

   

WEGOSO heeft als visie om samen met u een platform te creëren waar u en uw klant tevreden over zijn, uw tevredenheid is onze tevredenheid.

WEGOSO heeft als missie om de winkel / kassa applicatie  continu te verbeteren en up-to-date te houden naar de huidige standaarden, waarbij we altijd onze klanten centraal plaatsen.Historie

WEGOSO heeft zijn oorsprong in 1996 toen heette het bedrijf qwero.
Dit is in 1999 overgegaan in DIBETTA. DIBETTA heeft met name techniek
gekoppeld aan internet, het besturen van complete installaties
(verlichting, verwarming en monitoring etc.) via internet.

Het besturen van techniek heeft zich uitgebreid naar labelprinters,
scanners (barcode), kassa systemen, touchschermen en klanten displays,
kassa lades en beveiliging (vinger scans en camera).

Het bedrijf heeft E-Commerce als logische stap integraal gekoppeld aan
onze componenten, dit heeft geresulteerd in een compleet modulair
winkel kassa systeem waar alles op en aan zit.

 DOMEIN REGISTRATIE

Bij Wegoso heeft u ook de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren. Dit is de eerste stap op weg naar uw eigen website! - Makkelijk te registreren - Keus uit .com, .net en nog veel meer.

HOSTING

De online verkoop van product- en is de regel geworden in de markt. Bij Wegoso kunnen wij voor u een complete online winkel maken waar u alles zelf in de hand heeft. Koppelingen worden gemaakt tussen iDeal, Paypal en/of creditcards om klanten makkelijk te kunnen laten betalen.

KASSA SYSTEMEN

De door Wegoso ontwikkelde kassa software is easy-to-use en kan in elke winkel of plek waar u een kassa systeem nodig heeft geïnstalleerd worden.

WEB TOEPASSINGEN

Door jaren ervaring kunnen wij deze technieken bij Wegoso allemaal aan elkaar koppelen. Met deze koppelingen word uw papierwerk zeer overzichtelijk. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden op dit gebied, wij horen graag wat u wilt zodat wij u precies op maat tegemoet kunnen komen.
WEGOSO © 2012