zoeken in veel gestelde vragen:

 Service & ondersteuning

Natuurlijk kan het voorkomen dat er een systeem crasht, of dat er een probleem ontstaat dat u zelf niet kan oplossen. Dan is het natuurlijk wel fijn om professionele hulp te krijgen, zodat dit zo snel mogelijk verholpen is.

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen over onze service en (technische) ondersteuning.


Hoe kan ik een afspraak maken voor een monteur?
Hoe zit het met het vervangen van de hardware?
Wanneer zijn wij bereikbaar?
Wat is de garantie op dit product?
Zijn er aan de ondersteuning en service extra kosten verbonden?

 Kosten & onze werkwijze
 Service & ondersteuning
 Uitbreidingsmogelijkheden
 Wat zijn de mogelijkheden?
DOMEIN REGISTRATIE

Bij Wegoso heeft u ook de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren. Dit is de eerste stap op weg naar uw eigen website! - Makkelijk te registreren - Keus uit .com, .net en nog veel meer.

HOSTING

De online verkoop van product- en is de regel geworden in de markt. Bij Wegoso kunnen wij voor u een complete online winkel maken waar u alles zelf in de hand heeft. Koppelingen worden gemaakt tussen iDeal, Paypal en/of creditcards om klanten makkelijk te kunnen laten betalen.

KASSA SYSTEMEN

De door Wegoso ontwikkelde kassa software is easy-to-use en kan in elke winkel of plek waar u een kassa systeem nodig heeft geïnstalleerd worden.

WEB TOEPASSINGEN

Door jaren ervaring kunnen wij deze technieken bij Wegoso allemaal aan elkaar koppelen. Met deze koppelingen word uw papierwerk zeer overzichtelijk. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden op dit gebied, wij horen graag wat u wilt zodat wij u precies op maat tegemoet kunnen komen.
WEGOSO © 2012